Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás2000FT+ÁFA

Fogyasztó Barát

Termékajánló
Termék részletek


Signal PS128-1 kültéri hang-fényjelző

Signal PS128-1 kültéri hang-fényjelző
17 488 Ft+ÁFA Bruttó: 22 210 Ft
 • PS-128A

  Kültéri nyomókamrás hang-fényjelző sziréna, szabotázsvédett, vandálbiztos házban 1 hanggal. A kettős burkolat nemcsak tetszetős, de igen tartós is. Kívülről elegáns és masszív ABS, belül ellenálló és rugalmas acél.

  A kiváló hang és fényjelzésről a „kis” méretű (115 dB) nyomókamrás hangszóró és az izzó gondoskodik. A sziréna bekapcsolt állapotáról a 2db beépített LED villogása szolgáltat információt.

  A mikroprocesszor vezérelt elektronika 6 vagy 24 óránként teszteli a hangszórót, az izzót, és az akkumulátort. A teszt gyakorisága egy rövidzárdugó segítségével állítható, a dugó eltávolítása esetén a sziréna csak riasztás után végez tesztet. Sikeres teszt esetén felvillan az izzó. Hiba esetén a panel a tesztjelentés során működésbe hozza a „Report” kimenetet, felvillantja az izzót és egy rövid hangmintát hallat a hangszórón.

  A 9.20 verziójú sziréna panellel elérhetővé vált két új funkció (A verzió szám megtalálható a panel bal felső oldalán):

  A tápelvételes indítás tiltását a „Q” jumper felhelyezésével kapcsolhatjuk be, ilyenkor a sziréna a tápfeszültség megszűnésekor nem fog elindulni. Hasznos lehet, amikor nem a riasztóközpontról történik a sziréna tápellátása és a tápegység nincs szünetmentesítve.
  A hiba és teszt hangok a „NO BEEP” jumper felhelyezésével tilthatók, ekkor a sziréna csak az izzó és „REPORT” kimenetén informál bennünket, hangjelzést csak riasztáskor ad. Ezt akkor célszerű használni, ha társasházak lépcsőházába, vagy folyosójára helyezzük el a szirénát.
  A Flash bemenetre egy 3 mp-nél rövidebb impulzust adva, 3 kattogó hang- és fényjelzést ad a sziréna. Ez a funkció akkor hasznos, amikor távvezérlőt használunk központvezérlésre.

  A Service bemenet segítségével a sziréna némán szerelhető. Szerviz módban a hang- és fényjelző megbontható, indítójel vagy tápelvétel hatására sem indul el.

  Választható negatív vagy pozitív indítás.

  A tamperkapcsolóval detektálhatjuk, ha a szirénaház fedelét eltávolítják, vagy a szirénaházat leszakítják a falról.

  A többféle bekötési módnak köszönhetően a lehetőségek tárháza rendkívül nagy.

  A kék színű sorkapcsok leszedhetők, így könnyítve meg a szerelést.

  A készülék működtetéséhez legalább egy 12 V/ 4,0 Ah, legfeljebb egy 12 V/ 7,0 Ah akkumulátor szükséges. Az eszköz nyugalmi áramfelvétele mindössze 25 mA.

  A dobozban a sziréna mellett található egy leírás és egy fúrósablon a könnyebb szereléshez
 • Gyártó
  Egyéb
  Raktárkészlet
  Készleten
  Védettség
  kültéri
  Minősítés
  Mabisz
  Készülékház
  kültéri
  Hangnyomás
  115dB
  Jelzésmód
  hang és fény
  Fény
  narancs
  Akkumulátor
  beépíthető
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés